Če želiš poslati te informacije, omogoči JavaScript v brskalniku.
S spremembo tega kontrolnika boš znova naložil to stran
iPhone 11

Program zamenjave modula zaslona telefona iPhone 11 zaradi težav z dotikom

Apple je ugotovil, da se lahko zaradi težave z modulom zaslona majhen odstotek zaslonov telefona iPhone 11 preneha odzivati na dotik. Telefoni, v katerih prihaja do te težave, so bili izdelani med novembrom 2019 in majem 2020.

Če v tvojem telefonu iPhone 11 prihaja do te težave, uporabi spodnje orodje za preverjanje serijskih številk in preveri, ali telefon izpolnjuje pogoje za ta program. Če jih, bo Apple ali pooblaščeni ponudnik servisnih storitev za izdelke Apple brezplačno popravil telefon.

Valid Input Invalid Input

Serijska številka, ki si jo vnesel, morda izpolnjuje pogoje za sodelovanje v tem programu. Spodaj izberi možnost popravila.

Vnesena serijska številka ne izpolnjuje pogojev za ta program zaradi enega od teh razlogov:
– ni v obsegu serijskih številk, ki so upravičene za sodelovanje v tem programu,
– v naših evidencah je navedeno, da je bila tvoja naprava že popravljena v okviru tega programa,
– v naših evidencah je navedeno, da tvoja naprava ne izpolnjuje več pogojev za brezplačno popravilo v okviru tega programa. Če imaš vprašanja, nam piši.

Pri obdelavi tvoje zahteve je žal prišlo do napake. Poskusi znova čez nekaj minut.

Vnesi serijsko številko svojega izdelka.

To ni veljavna serijska številka izdelka Apple. Še enkrat vnesi številko. Če še vedno prihaja do težav, nam piši.

Pri obdelavi tvoje zahteve je žal prišlo do napake. Poskusi znova čez nekaj minut.

Serijsko številko lahko poiščeš zelo preprosto. Oglej si, kako.

Opomba: v ta program niso vključeni nobeni drugi modeli telefona iPhone.

Postopek popravila

Če želiš popraviti iPhone 11, poišči pooblaščenega ponudnika servisnih storitev za izdelke Apple. Tvoj iPhone bo pred kakršnim koli popravilom pregledan. S tem bomo preverili, ali telefon izpolnjuje pogoje tega programa.

Če imaš vprašanja ali potrebuješ dodatno pomoč, se obrni na tehnično podporo družbe Apple.

Pred popravilom varnostno kopiraj iPhone v iCloud ali računalnik. Več informacij o pripravi telefona iPhone za popravilo.

Če so na tvojem telefonu iPhone 11 kakršne koli poškodbe, ki bi ovirale zaključek popravila, kot je počen zaslon, bo to težavo treba odpraviti pred popravilom. V nekaterih primerih bo popravilo morda treba dodatno plačati.

Dodatne informacije

Apple lahko popravilo omeji na državo ali regijo, v kateri je bila naprava kupljena. Za telefone iPhone 11, kupljene v državah članicah Evropskega gospodarskega prostora, je popravilo na voljo v drugih državah članicah Evropskega gospodarskega prostora.

Ta mednarodni program Apple ne razširi osnovnega kritja garancije za iPhone 11. Ta program ne vpliva na tvoje pravice, ki ti jih podeljuje zakonodaja o varstvu potrošnikov.

Če meniš, da je v tvojem telefonu iPhone 11 prišlo do te težave in si plačal popravilo telefona, se obrni na Apple glede vračila denarja.

Ta program velja za telefone iPhone 11 z napako dve leti od prvotnega datuma nakupa.

Informacije so bile posodobljene 4. 12. 2020