S spremembo tega kontrolnika boš znova naložil to stran

Program popravila telefonov iPhone 12 in iPhone 12 Pro za težave z zvokom

Apple je ugotovil, da lahko pri zelo majhnem odstotku telefonov iPhone 12 in iPhone 12 Pro pride do težav z zvokom zaradi napake sestavnega dela v modulu sprejemnika. Telefoni, v katerih prihaja do te težave, so bili izdelani med oktobrom 2020 in aprilom 2021.

Če tvoj telefon iPhone 12 ali iPhone 12 Pro ne oddaja zvoka iz sprejemnika, ko opraviš ali sprejmeš klic, je morda upravičen do popravila.

Apple ali pooblaščeni ponudnik servisnih storitev za izdelke Apple bo brezplačno popravil upravičene naprave.

Modeli iPhone 12 mini in iPhone 12 Pro Max niso vključeni v ta program.

Postopek popravila

Poišči pooblaščenega ponudnika servisnih storitev za izdelke Apple, ki bo popravil tvoj iPhone 12 ali iPhone 12 Pro. Tvoj iPhone bo pred kakršnim koli popravilom pregledan. S tem bomo preverili, ali telefon izpolnjuje pogoje tega programa.

Če imaš vprašanja ali potrebuješ dodatno pomoč, se obrni na tehnično podporo družbe Apple.

Pred popravilom varnostno kopiraj iPhone v iCloud ali računalnik. Več informacij o pripravi telefona iPhone za popravilo.

Če so na tvojem telefonu iPhone 12 ali iPhone 12 Pro kakršne koli poškodbe, ki bi ovirale zaključek popravila, kot je počen zaslon, bo to težavo treba odpraviti pred popravilom. V nekaterih primerih bo popravilo morda treba dodatno plačati.

Dodatne informacije

Apple lahko popravilo omeji na državo ali regijo, v kateri je bila naprava kupljena. Za telefone iPhone 12 in iPhone 12 Pro, kupljene v državah članicah Evropskega gospodarskega prostora, je popravilo na voljo v drugih državah članicah Evropskega gospodarskega prostora.

Ta mednarodni program Apple ne razširi osnovnega kritja garancije za iPhone 12 ali iPhone 12 Pro. Ta program ne vpliva na tvoje pravice, ki ti jih podeljuje zakonodaja o varstvu potrošnikov.

Ta program velja za telefone iPhone 12 in iPhone 12 Pro z napako dve leti od prvotnega datuma nakupa.

Informacije so bile posodobljene 27. 8. 2021